• kring_header_1.png
  • kring_header_2.png

Over de Kring

Op 19 december 1994 hebben drie vrijwilligers de stichting kringloopwinkel "De Kring" opgericht, begonnen in een kleine, oude garage en na vier jaar verhuisd naar onze huidige locatie. Onze winkel is een stichting zonder winstoogmerk, die zich tot doel heeft gesteld het hergebruik van goederen te stimuleren, waardoor de afvalberg vermindert en het milieu minder wordt belast.

Bovendien steunen wij met de opbrengsten diverse goede doelen in binnen- en buitenland. In 1999 is de winkel verbouwd. En inmiddels is ons vrijwilligersbestand aardig uitgebreid.

Wij hebben momenteel 32 vrijwilligers in dienst, die volgens het rooster een of meerdere dagdelen per week of per maand werken. Ons bestuur bestaat nu uit vijf personen, die in onderling overleg over de aanvragen voor sponsoring van de goede doelen beslissen. In onze kringloopwinkel bieden wij goederen, die we hebben ingezameld of die zijn gebracht, weer te koop aan.

In ons assortiment vindt u o.a. meubels, kasten, stoelen, bankstellen, bedden, speelgoed, glaswerk, serviesgoed, boeken, platen, cd's, dvd's, schilderijen, lampen, kleding en ga zo maar door. Het loont zeker om eens bij ons te komen kijken. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd.

Lees hier de verkoopvoorwaarden van "De Kring", die op bovenstaande informatie van toepassing is.

Het bestuur

Het huidige bestuur van kringloopwinkel "De Kring" Reeuwijk bestaat uit de volgende personen:
 

Voorzitter Ria Langbein
Secretaris/penningmeester Rob Verburgh
Bestuurslid Amanda Daniëls
Bestuurslid Nel Groenendijk
Bestuurslid Toos Helmond

            

 

 

 

Belangrijke Mededeling

Wegens de beperkingen van het Coronavirus, hebben we blijvend andere openeningstijden. De ochtenden tot 12:30 uur blijven we gesloten. En ook de maandagavond.

We laten maximaal 20 klanten per keer binnen, met verplicht winkelmandje. Kinderen mogen weer binnenkomen, onder begeleiding van een volwassene. Betalingen uitsluitend via het pinapparaat.

Zie de pagina van de openingstijden.

Lees meer...

 

Donatie/sponsoring aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor donaties kunt u het betreffende formulier invullen.

Lees meer...

Onderstaand administratiekantoor verzorgt de backoffice van Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk.
Klikt u maar op het logo.

 

 

Verburgh advies gehele logo avatar 

Blijf op de hoogte van nieuwe producten in Kringloopwinkel "De Kring" Reeuwijk.