• kring_header_2.png
  • kring_header_1.png

Aanvraagformulier donatie/sponsoring

Alleen stichtingen, organisaties en verenigingen kunnen bij ons een aanvraag doen voor een donatie cq. sponsoring. Wij doneren niet aan privé-personen.

Tevens doneren wij geen geld aan (buurt)feesten en jubilea. Primair steunen wij alleen goede doelen - nationaal en internationaal - die zich bezighouden met de zwakkeren in de samenleving en het welzijn van mens, dier, milieu en de natuur.

Secundair doneren we soms ook afwijkende zaken, maar alleen als ons donatiebudget dit toelaat en als ons bestuur bij meerderheid in stemming over het desbetreffende onderwerp akkoord gaat.

Alle donatie-aanvragen worden in een maandelijkse bestuursvergadering besproken. Over de reden van het genomen besluit en de eventuele honorering wordt door ons bestuur niet gecorrespondeerd.

Wie van ons een donatie heeft ontvangen, kan pas na 12 maanden weer een aanvraag bij ons indienen, zodat hierdoor andere aanvragers ook kans maken op een donatie van onze kringloopwinkel.

Alle velden zijn verplicht. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld kunnen wij niet in behandeling nemen. Gelieve in het motivatieveld ook achtergrondinformatie over de organisatie in te vullen.

Mocht het formulier hieronder onverhoopt storingen geven, dan kunt u uw aanvraag ook naar ons e-mailen op info[ad]kringloopwinkel-reeuwijk.nl 

Donatie aanvragen

Velden met een (*) zijn verplicht.
Geef alstublieft uw naam

Geef alstublieft uw email adres

Schrijf alstublieft uw motivatie

Geef alstublieft uw organisatie naam

Invalid Input

Invalid Input

Geef uw IBAN rekening nummer

Geef de naam van uw rekening nummer

De veiligheids code klopt niet

 

Belangrijke Mededeling

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het weer verplicht om een mondmasker te dragen bij ons in de winkel. En we verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.

We zien u graag komen onder deze voorwaarden.

We hebben ons best weer gedaan vandaag. Vanaf morgenmiddag 3 november 2021 weer een heleboel leuke Sint- en Kerstartikelen bij ons te koop!

Lees meer...

 

Donatie/sponsoring aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor donaties kunt u het betreffende formulier invullen.

Lees meer...

Onderstaand administratiekantoor verzorgt de backoffice van Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk.
Klikt u maar op het logo.

 

 

Verburgh advies gehele logo avatar 

Blijf op de hoogte van nieuwe producten in Kringloopwinkel "De Kring" Reeuwijk.